7.06.2008 г., 22:05 ч.

Щастлива болка 

  Поезия » Любовна
702 0 4
Щастлива болка

 

Има ли

болка щастлива?

Когато нежно

ме убива той...

Когато сърцето

ми целува, после разбива...

Когато знам,

че мен обича,

но няма да е мой...

Ала вече

болката обикнах...

Щом я няма,

желая я пак!

С раните

отдавна свикнах!

Да ме боли искам,

само как!?

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??