21 ene 2008, 22:04

щастлива бъди ти... 

  Poesía
479 0 1
 

Земята се върти,
слънцето блести,

луната свети,
и сърцето спи

тъй както бебета

спят и сънуват
принцове, принцеси,

замъци и долини,

гори и планини.

Сняг се сипе,
мраз дойде,

а сърчицето
весело играе,
хорица от лед строи,
а земята тихо шепне
"щастливо бъди ти".

© Вероника Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??