7 jun 2008, 22:49

Щастливо цветче 

  Poesía » Otra
581 0 0
 

Щастливо цветче

 

 

Всеки ден цвете едно

оглежда се в слънчево огледало.

Усмихва се то :)

и под слънчевите ласки

показва най-ярките си краски.

 

 

О, щастливо си ти, цветче!

 

 

Всеки ден вятърът играе си

с лисатата къдрушки

на цветето красиво.

 

 

О, щастливо си ти, цветче!

 

 

Всеки ден дъждът нежно те целува.

А капките росни по листата ти танцуват.

Леко се плъзгат по стъбълцето ти, за да те напият,

живителни сили да ти влеят!

 

 

О, щастливо си ти, цветче!

 

 

Всеки ден,

    всяка нощ,

      любуват се на красотата ти две очи,

      пълни с цветни мечти.

 

 

P.S. Не е ли красотата именно в простотата!

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??