28 ene 2008, 23:42

Ще... 

  Poesía
704 0 0
 

  Ще оглушея, за да мога да чуя шепота на сърцето ти.
  Ще ослепея, за да мога да видя дълбоко в душата ти.
  Ще онемея, за да не мога да те нараня с думите си.
  Ще пренебрегвам себе си, стига ти да си щастлив.
  Ще преобърна целия свят, за да ти докажа, че те обичам.
  Ще те хващам всеки път, щом тръгнеш да падаш.
  Ще чета неизказаните желания по очите ти, за да ги направя реалност.
  Ще съм до теб всеки път, когато ме поискаш.
  Ще седя сама, когато имаш нужда от усамотение.
  Ще изтръгна сърцето си и ще ти го дам, за да си сигурен, че е твое.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??