16 ago 2012, 9:35

Ще... 

  Poesía » De amor
631 0 2

Ще целувам само теб, само теб и двете ти очи,

и ще галя само теб, само теб и твоите коси.

Ще докосвам само теб, само теб и твоите ръце.

И ще бъда само с теб, само с теб и в твоето сърце.

 

И ще виждам теб, само теб през облачния ден.

Ще те целувам теб, само теб, за това, че си до мен.

Ще прегръщам теб, само теб и твойте рамене.

Ще си мечтая с теб за нас, за нас и нашето дете!

 

Ще заспя до теб сега, с теб на нашето легло.

Ще ти благодаря със много нежност за това, че сме едно,

и ще те гледам как заспиваш изморена от деня,

а аз ще гледам да те пазя, да те запазя моя до смъртта!!!

 

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??