Ще целувам само теб, само теб и двете ти очи,
и ще галя само теб, само теб и твоите коси.
Ще докосвам само теб, само теб и твоите ръце.
И ще бъда само с теб, само с теб и в твоето сърце.
И ще виждам теб, само теб през облачния ден.
Ще те целувам теб, само теб, за това, че си до мен.
Ще прегръщам теб, само теб и твойте рамене.
Ще си мечтая с теб за нас, за нас и нашето дете!
Ще заспя до теб сега, с теб на нашето легло.
Ще ти благодаря със много нежност за това, че сме едно,
и ще те гледам как заспиваш изморена от деня,
а аз ще гледам да те пазя, да те запазя моя до смъртта!!!
© Васил Все права защищены