22 ago 2019, 0:38

Ще 

  Poesía
1053 4 9

 

Ще започна наново!
Ще започна начисто! 
Ще рисувам със слово.
Ще крещя върху листа.

 

Ще подреждам зелени
хилядите небета.
Само, само за мене
две звездици ще светят.

 

Ще се влюбвам безбрежно.
Ще съм пламък в огнище.
Ще съм цялата нежност -
вий елате ме вижте!

 

Ще съм малка вселена.
Ще се будя красива,
дръзка и вдъхновена...
неочаквано жива...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??