28 may 2011, 10:38

Ще... 

  Poesía » De amor
539 0 2

Ще идвам нощем и ще търся нежност -
целувки сладострастни, без вина.
Ще бъда огън див в море безбежно,
във твоите прегръдки ще горя.

Ще бъда топла майчина милувка,
вулкан от страст, приятелска ръка.
Ще бъда твоето щастие... и мъка,
ще бъда всичко, но до сутринта...

Ще си замина с първата усмивка
на слънцето, със първата роса.
Ще се превърна в мъничка калинка
и нежна и добра ще отлетя...

Ще те запазя, вътре във сърцето,
за тебе Господ прати ми звезда,
която през нощта над мен да свети,
да ме завръща сутрин към дома!

© Феникс Феникс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??