11 feb 2016, 17:36

Ще... 

  Poesía » De amor
763 0 7

 

Сега не знаеш. И сега не вярваш. 
Сега ти можеш само да отричаш.
Но някога ще те настигне факта,
че никой като мен не те обича.

 

Ще търсиш любовта си, новата.
И в нови думи все ще я обличаш.
Но ще усещаш в теб отровата,
че никой като мен не те обича.

 

Ще има много, сигурно, след мене - 
по-млади, по-напети, по-различни.
ще разбереш след време, много време,
че никой като мен не те обича.

 

И всяка ласка ще сравняваш с моята.
Ръцете, устните, вкуса, очите...
Но те ще ти напомнят само болката,
че никой като мен не те обича.

 

А накрая... там, в края времето.
Уморена от дългото тичане.
Ще признаеш в сърцето си, клетото,
че никой като мен не те обича.

---

Навярно някой ден ще го усетиш...
че никой като мен не те обича.
И ще повярваш, 
че беше, 
и си,
и все ще бъдеш  ТИ  мойто момиче.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??