25 may 2007, 7:34

Ще абортирам Пепеляшка 

  Poesía
1089 0 7
Ще абортирам Пепеляшката във себе си.
Отдавна вече й е време за умиране.
И тиквата е вече неизбежна.
Бялата фея
се пенсионира.

Ще абортирам и Снежанка, и джуджетата.
Не искам в себе си принцеси под прикритие
или съмнения-миньори с дребни трепети.
Мащехата-студ ме превъзпита.

Ще абортирам полилеите на кралството.
Ще абортирам балдахини, арки, сводове,
за да осъмна утре, млада и нахална
без грахово зърно. До теб. На пода.

© Елица Мавродинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??