30 mar 2014, 22:48

Ще броя до три 

  Poesía » Otra
356 0 3

Щастлива бях с теб
с мечтите младежки.
С кълбото от дреб
изплитахме дрешки
на нашта любов
откакто се помним
под цветен покров,
макар и бездомни.

Но тя се яви
с цигара в устата.
С едно "Se la vi" 
далеч ме запрати.
Иди! – казах аз –
щом толкова искаш.
В очи от топаз
смарагд да разискряш.

Дано твоят стих
да литне възбога.
Талант в теб открих –
влюбчив по природа.
Сърце отвори,
лепни светъл стикер.
Ще броя до три
и после: "Ай, сиктир!"
 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За жалост има много такива с цигара, но те не са виновни, като всяко живо същество и те търсят топлинка.Бъди силна и щастлива, всеки получава това което търси!
  • Подкрепям (отново)!
  • Искрено!
    Харесах!
Propuestas
: ??:??