16 dic 2016, 23:39

Ще бъда... 

  Poesía » De amor
284 0 4

 

Ще бъда...

 

 

Ще бъда тихата ти нощ,

пеещия ден,

мълчаливата луна,

твоите бели зори и залези,

яркото слънце, цветното небе

хоризонта, необята, вечността...

свежите фонтани и срещи,

реките, езерата, моретата,

водопадите, океаните,

сияйната пролет,

горещото лято,

топлата зима,

нежната есен,

влюбената звезда, 

която блести само за теб.

 

Ще бъда,

твоята гръцка богиня,

и обикновена,

но най - щастливата жена

отвлеченото момиче в скута ти,

класическата романтичка,

русалката, която живее

на земята и под нея,

на небето и след него...,

която живее само за теб.

 

Ще бъда,

светлината и спокойствието,

във твоите дни под бурята,

Извикай ме!

Аз винаги ще бъде за теб,

ще бъда твоят скрит оазис,

в пустинята, тъмнината,

мъката и празнината...

ще бъда твоят извор

на сили и подкрепа

безкрайните капки от любов,

лекия бриз, който с ласката си

те изпълва напълно,

но неутолимо,

толкова сладко,

като мед,

толкова непрестанно

като кръговрат...

 

Ще бъда,

твоят вечно светещ фар, 

твоята любима,

която никога

не ще се предаде-

ухайната ти лилия,

мое лъчисто слънце....

Не търси повече,

намери ме

през всички времена

и пространства...

няма да изгубиш никога...,

в теб са спомените 

и мечтите ми,

ключа за сърцето ми

и имам записани

запаметени, запазени

в себе си

всички песни и стихове

на тази стомна,

без дъно

изпълваща се с 

любов само за теб.

 

Искам да бъда за теб

всичко, което ти трябва,

което ти е нужно

и няма да ти липсва.

Всички ти блянове,

всичките ти търсения,

всичко, което те изпълва...

Не искам за мен

или за каквото и да е

никога повече да те боли...

Не си сам...

 

Ще бъда всичко, което искаш -мой живот,

искам само твоето щастие...

и какво щастие, че

за теб е важно да съм щастлива...,

да съм себе си и защото просто

няма защо - моето щастие също

и моята любов си ти.

 

Ще преживея всичко за теб,

ще живея само един

или хиляда живота...

ще умирам пак и пак...

само за да те чувствам близо до мен,

само за да ме целунеш,

само за да те прегърна и ти мен

толкова дълго, моя мечта...

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??