2 dic 2017, 16:46

Ще бъда малко позитивен 

  Poesía » De amor, Verso libre
419 0 1

Ще пиша днес за другата,
тебе вече те изстрадах.
За нея, знам и знаеш - бъдещата.
Ще те забравя сто пъти ти казах!

 

Ти никога не ме прочете,
на съобщенията даже и не отговори.
Едно стихотворение - за две жени,
единствен поетът може да напише!

 

Ще я обичам, с цялото сърце.
Това разбирам под "Любов".
Кой ти каза пък, че няма истински мъже?
Не са по баровете, а работят ден и нощ!

 

Да те съблича някой друг,
не съм от този тип мъже.
Не ме вълнува, че в очите им ще съм глупак,
тя - онази другата, тя ще разбере!

 

Ще бъда малко позитивен.
Ти загуби, не забравяй!
А тя, онази другата ли?!
Със мен от лотарията спечели!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??