Ще бъде всичко за добро
и някой ден ще дойде пролет,
дори в косите ми сребро
да нарисува с цветен молив.
Тогава всички ветрове
ще ме обгърнат и отвеят
до този пристан съкровен,
където обич да посея.
Ще бъде всичко за добро,
ако накрая се запитам
дали съм твоето ребро,
за да престана да се скитам!
© Елка Тодорова Todos los derechos reservados