11 jun 2009, 18:09

Ще бъдеш, ще бъда 

  Poesía » De amor
653 0 2

Бъди дъждовна и студена,

бъди безкраен вятър,

покажи ми болката солена

на един безкраен, глупав театър.


 

Бъди жестока, зла,

истинска жена бъди,

в душата рисувай с игла

и ме мъчи, и ме мъчи!


 

Ще бъда нежен аз и топъл,

и болките ще изтърпя,

като виещ смазан вопъл,

в гърдите ти ще трептя.


 

Ще бъда глупак,

ще бъда мазохист

и ще те искам пак,

а след теб, жалък глист.


 

Ще бъда всичко,

само не щастлив,

ще бъдеш всичко,

само не добра,

ти любов ще бъдеш

с лицето на жена,

а мъж ще бъда аз,

мъж, достоен за тъга!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??