18 jun 2012, 9:43

Ще чакам 

  Poesía » De amor
781 0 1

Ще те очаквам да се появиш отново,

да приласкаеш моето сърце,

което чака твоята любов и е готово

да те обича с порив на дете.

 

Незнайно как проникна ти във мене

и всяка съпротива се сломи.

Дали защото дълго време...

Теб търсих в хиляди очи.

 

Дали защото чувствата ми святи

бях пазила за онзи миг,

когато исках да позная любовта ти...

Сам каза - като любов на ученик.

 

Тя беше огнена и страстна.

Тя беше моята мечта,

но също като ученическа изгасна,

остана само пепел след това

 

Затуй ще чакам пак да се завърнеш,

усетил липсата на нашата любов.

Ще чакам в сънищата си –да ме прегърнеш,

щом за реалното не си готов!

© Мария Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обърнете внимание на корекциите! Не всеки текст с окастрена пунктуация може да мине за "поток на съзнанието".
Propuestas
: ??:??