Ще те очаквам да се появиш отново,
да приласкаеш моето сърце,
което чака твоята любов и е готово
да те обича с порив на дете.
Незнайно как проникна ти във мене
и всяка съпротива се сломи.
Дали защото дълго време...
Теб търсих в хиляди очи.
Дали защото чувствата ми святи
бях пазила за онзи миг,
когато исках да позная любовта ти...
Сам каза - като любов на ученик.
Тя беше огнена и страстна.
Тя беше моята мечта,
но също като ученическа изгасна,
остана само пепел след това
Затуй ще чакам пак да се завърнеш,
усетил липсата на нашата любов.
Ще чакам в сънищата си –да ме прегърнеш,
щом за реалното не си готов!
© Мария Георгиева All rights reserved.