28 mar 2014, 14:07

Ще чакам! 

  Poesía » De amor
593 1 2

Ще чакам!

 

Заспивам и сънувам,

засмян, красив и мил,

на прага ти заставаш,

поглед в мене впил.

 

Ръцете си протягам,

прегръщам те сама,

миришеш ми на слънце,

на топлата земя.

 

Събуждам се и виждам

пак празната врата,

надеждата остава,

ще чакам и простя.

 

(стихосб. Будна тишина)

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??