Ще чакам!
Заспивам и сънувам,
засмян, красив и мил,
на прага ти заставаш,
поглед в мене впил.
Ръцете си протягам,
прегръщам те сама,
миришеш ми на слънце,
на топлата земя.
Събуждам се и виждам
пак празната врата,
надеждата остава,
ще чакам и простя.
(стихосб. Будна тишина)
© Y. Panda Всички права запазени