6 mar 2010, 13:05

Ще чакам 

  Poesía
539 0 1

Чаках те, чакам те и
ще те чакам,
припознавах се в теб
в много чужди лица,
но болката и сълзите
знак бяха,
че не това е любовта.
Лъжи слушах, но 
не им повярвах,
болка носех и намирах
нова всеки ден,
сълзи проливах и
пак си ги събирах
някъде дълбоко в мен.
Търпях, крещях, умирах,
но сега съм тук.
Сега съм друга, но 
без друг.
Сили имам света да
преобърна, вяра имам,
че на всички да раздам
и страховете си преoдолях,
за да съм днес това,
което само на един ще дам.

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • и страховете си преoдолях,
    за да съм днес това,
    което само на един ще дам.

    Страхотно...съгражданко!
Propuestas
: ??:??