26 abr 2023, 21:57

Ще чезне светлият ден! 

  Poesía » Filosófica
221 0 0

Ще чезне светлият ден,

скоро ще греят звезди.

Ще бъда аз успокоен,

ще свършат вси беди.

 

Прохлада ще усетя аз,

болка в този ден има,

тази участ е за вси нас,

мир за душата ранима.

 

Моля те, помни ме, мила,

изпълнен е с мъката света,

ела при мен и дай ми сила

за секунда поне да полетя!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??