Ще чезне светлият ден,
скоро ще греят звезди.
Ще бъда аз успокоен,
ще свършат вси беди.
Прохлада ще усетя аз,
болка в този ден има,
тази участ е за вси нас,
мир за душата ранима.
Моля те, помни ме, мила,
изпълнен е с мъката света,
ела при мен и дай ми сила
за секунда поне да полетя!
© Георги Все права защищены