Ще седя
отвън
сред мъглата
и ще дишам,
ще вдишвам
дълбоко,
ще оглеждам
дълго всичко,
ще се сливам,
ще приемам
всичко в мене
и ще чакам
края,
ще чакам
края на
времето.
© Светла Todos los derechos reservados