12 mar 2016, 19:03

Ще дишам свобода... 

  Poesía » Otra
307 0 8

 

Не искам да се будя по команда,
не искам да осъмвам със страха,
не искам да съм твоята Касандра,
не искам да ме плашиш със греха.

Не искам във възглавница да плача,
смирено да преглъщам яростта,
не искам по колене да се влача,
не искам да живея с ревността.

Не искам да живея все сломена,
а ти да ме потапяш в пустота,
не искам да съм вечно наранена,
ще пия и ще дишам свобода.


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??