Ще дойда при теб още утре...
по следите, оставени от теб!
Вярвам, че няма да е късно...
Очаквай ме
с букет червени рози!
Повярвай!
Дори и в полунощ -
ще бъда пак при теб!
Ще следвам
пътя на звездите,
воден
от песента на щурците,
а светулките
с фенерчета ще светят.
Мислите -
като птици -
все по тебе хвъркат.
А душата -
в любовна ода,
написана за теб.
© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados
"Вярвам"
"Повярвай!"
"Дори и ..."