Mar 20, 2011, 12:55 PM

Ще дойда... 

  Poetry » Love
639 0 2

Ще дойда при теб още утре...

по следите, оставени от теб!

Вярвам, че няма да е късно...

Очаквай ме

с букет червени рози!

 

Повярвай!

Дори и в полунощ -

ще бъда пак при теб!

Ще следвам

пътя на звездите,

воден

от песента на щурците,

а светулките

с фенерчета ще светят.

 

Мислите -

като птици -

все по тебе хвъркат.

А душата -

в любовна ода,

написана за теб.

 

 

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??