15 abr 2007, 0:15

Ще дойдеш ли? 

  Poesía
500 0 0
 

Ще дойдеш ли в съня ми днес?

Ще дойдеш ли, поне там да те обичам...

Ще дойдеш ли? Ще донесеш ли вест,

че към мен не си безразличен?

 

Ще дойдеш ли, когато плача?

Ще дойдеш ли да ме подкрепиш?

Ще ме оставиш ли в здрача?

Ще оставиш ли спомена за тебе жив?

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??