15.04.2007 г., 0:15 ч.

Ще дойдеш ли? 

  Поезия
497 0 0
 

Ще дойдеш ли в съня ми днес?

Ще дойдеш ли, поне там да те обичам...

Ще дойдеш ли? Ще донесеш ли вест,

че към мен не си безразличен?

 

Ще дойдеш ли, когато плача?

Ще дойдеш ли да ме подкрепиш?

Ще ме оставиш ли в здрача?

Ще оставиш ли спомена за тебе жив?

 

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??