Дали ще дойдеш с мен, ще ме последваш ли до края?
Дали играеш си с чувствата като дете - не зная.
Вярвам в чудесата и не вярвам в рая,
Вярвам в себе си и вярвам в теб, да си призная.
Търпелива съм и кротко ще си пия чая,
Ще чакам времето старателно да те омая.
Какво ще е без теб, опитвам се да разгадая,
Но тази мисъл моята душа отчая.
Аз тръгвам и ще намеря щастието, зная,
Да се срещнем с теб по пътя си мечтая.
Догони ме, нека бъдем заедно до края,
Ще хвана твоята ръка и няма да се колебая.
© Николина Згуровска Todos los derechos reservados