Feb 14, 2017, 8:46 AM

Ще дойдеш ли 

  Poetry » Love
495 1 0

Дали ще дойдеш с мен, ще ме последваш ли до края?

Дали играеш си с чувствата като дете - не зная.

Вярвам в чудесата и не вярвам в рая,

Вярвам в себе си и вярвам в теб, да си призная.

 

Търпелива съм и кротко ще си пия чая,

Ще чакам времето старателно да те омая.

Какво ще е без теб, опитвам се да разгадая,

Но тази мисъл моята душа отчая.

 

Аз тръгвам и ще намеря щастието, зная,

Да се срещнем с теб по пътя си мечтая.

Догони ме, нека бъдем заедно до края,

Ще хвана твоята ръка и няма да се колебая.

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??