17 sept 2009, 17:16

Ще гледам! 

  Poesía » Erótica
704 0 3

Махни си якето, макар и да е марково.

И ризата деним, с карирания джоб.

Развързвай бързо тези черни връзки.

Обувките скъпи събуй и под ключ.

Сложи кадифените джинси... Ела...

Любимото ми бяло облечи. Ще гледам...

А после жадно ще надникна в онзи цвят.

Влудяващ моите очи. Цветът на твоите...

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??