17.09.2009 г., 17:16 ч.

Ще гледам! 

  Поезия » Еротична
702 0 3

Махни си якето, макар и да е марково.

И ризата деним, с карирания джоб.

Развързвай бързо тези черни връзки.

Обувките скъпи събуй и под ключ.

Сложи кадифените джинси... Ела...

Любимото ми бяло облечи. Ще гледам...

А после жадно ще надникна в онзи цвят.

Влудяващ моите очи. Цветът на твоите...

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??