Какво ли не се случва днес
сред този луд и див прогрес -
Жени, мъже си сменят пола,
по-тачен и от църквата е молът,
светилище най-свято е фейсбука,
гореща новина е, кой кой чука,
отново прекрояват се държави,
ще има скоро медоносни крави,
на Марс се бори всеки за колония,
но пак го духа... бедният и болният...
Да, луди времена са днес,
в пипалата на бесния прогрес -
Множат се хората като пчелички,
но папане пак няма тук за всички...
Явяват се все нови милионери
(отлично мафията парите пери...)
строят се острови, палати... и бордеи...
пристигат нови порции злодеи,
усилва се контролът в всеки вид,
човекът, като хищен паразит
и себе си, но и планетата разкъсва
повярвал си, че вечно ще присъства...
Та тук те питам: Ами след днес?...
И чакам отговора с интерес...
05.03.2019.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря ти.