15 abr 2007, 0:13

Ще имаме ли време  

  Poesía
460 0 1
 

Ще имаме ли време с теб да повървим

или да се спрем за малко заедно?

Ще имаме ли време душите си да възкресим

или да се докоснем жадно?

 

 

Ще имаме ли време просто на мига

да потънем в погледите си печални?

Ще имаме ли време ний сега

за нас дори така банални?!  

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??