17 ene 2023, 10:51  

Ще имаш второ дете! 

  Poesía » De amor
265 0 0

Колко хубаво нещо са децата,

нека радостни дни да ти дари и то,

дай му грижи, дай му светлината,

научи го на мъдрост и на добро,

нека и него щастието да огрее,

да е весело, усмихнато и здраво,

нека добре и дълго и то да живее,

ти достойна си и ти казвам:"Браво!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??