Колко хубаво нещо са децата,
нека радостни дни да ти дари и то,
дай му грижи, дай му светлината,
научи го на мъдрост и на добро,
нека и него щастието да огрее,
да е весело, усмихнато и здраво,
нека добре и дълго и то да живее,
ти достойна си и ти казвам:"Браво!"
© Георги Все права защищены