11 mar 2009, 9:15

Ще ме намериш... 

  Poesía » De amor
1137 0 31

            ЩЕ МЕ НАМЕРИШ В...

 

 

... краткото затишие пред буря,

     ромона на извора лъчист,

     багрите на пролетната утрин,

     шепота на есенния лист,

     свежата милувка на ветреца,

     пламъка на залезния диск,

     порива на птица към небето,

     литнала от моя влюбен стих...

 

 

 

 

             

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??