11.03.2009 г., 9:15 ч.

Ще ме намериш... 

  Поезия » Любовна
1087 0 31

            ЩЕ МЕ НАМЕРИШ В...

 

 

... краткото затишие пред буря,

     ромона на извора лъчист,

     багрите на пролетната утрин,

     шепота на есенния лист,

     свежата милувка на ветреца,

     пламъка на залезния диск,

     порива на птица към небето,

     литнала от моя влюбен стих...

 

 

 

 

             

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??