17 may 2022, 8:53

Ще ме обичаш ли така... 

  Poesía » De amor
624 0 0

Ще ме обичаш ли така...

 

Ще ме направиш ли щастлив

и по детски чист?

 

 

Ще ме обичаш ли така...

като копнеж за който дълго си бленувал,

а сега застанала е пред твоята врата,

за да ти изпълни най-съкровената мечта?

Да те обичат,но само със душа.

Ще можеш ли така?

Но ако за теб е твърде непосилно...

Не се страхувай! Не си виновна ти.

Почакай! Ще те посети.

Ще я запали поглед,

на случайно срещнати очи.

Едва тогава ще усетиш,

как душата ти лети.

Ще върне пламъка.

И непознати чувства ще те обладаят.

Мисълта ти все към него ще лети.

Не се страхувай,а се отпусни.

Наслади се!

Едва тогава ще усетиш

с всяка фибра, на твоята душа,

че при теб дошла е... Любовта. 

А за мен недей се тревожи. 

Ще дойде! Някой ден и мен ще посети.

 

 

Иван Стоянов. 

© Иван Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??