Ще ме обичаш ли така...
Ще ме направиш ли щастлив
и по детски чист?
Ще ме обичаш ли така...
като копнеж за който дълго си бленувал,
а сега застанала е пред твоята врата,
за да ти изпълни най-съкровената мечта?
Да те обичат,но само със душа.
Ще можеш ли така?
Но ако за теб е твърде непосилно...
Не се страхувай! Не си виновна ти.
Почакай! Ще те посети.
Ще я запали поглед,
на случайно срещнати очи.
Едва тогава ще усетиш,
как душата ти лети.
Ще върне пламъка.
И непознати чувства ще те обладаят.
Мисълта ти все към него ще лети.
Не се страхувай,а се отпусни.
Наслади се!
Едва тогава ще усетиш
с всяка фибра, на твоята душа,
че при теб дошла е... Любовта.
А за мен недей се тревожи.
Ще дойде! Някой ден и мен ще посети.
Иван Стоянов.
© Иван Стоянов All rights reserved.