Ще ме срещнеш сред "мислите - бродници".
Стиснал здраво "парче" - оптимизъм.
Там где лакеи на "чувствата - сводници",
предлагат по доза цинизъм.
Ще ме откриеш по "стъпките - друмници",
с отпечатък от мил драматизъм.
Там сред бедните "псета - бездомници",
захапали къс романтизъм.
Ще ме познаеш в "тълпата - изгнаници".
/нямам чувство за "здрав реализъм"/
Прикачен по неволя с несретници,
във борба с откровен нихилизъм.
Ще ме прегърнеш със "думи - орисници".
Ще ме целунеш със "чист орфеизъм".
И ще тръгнем на път със "безпътници",
нищо нямащи - пълни със смисъл.
© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados
Мисля че "там где" , ако го замениш с "където"...