13 mar 2004, 10:44

Ще ми подариш 

  Poesía
1300 0 1
Обичам те!
Ти до вчера
шепваше ми: - да,
но утре...
Утре може би,
за сбогом в скръб
протегнала ръка,
с безмерна щедрост
в свят от самота,
ще ми подариш мечти,
с немите звезди,
с нощта...

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??