29 ago 2010, 16:24

Ще ми простиш ли 

  Poesía » De amor
1043 0 4


Ще ми простиш ли

 

Ще ми простиш ли за нощите, в които ти пишех

дълги писма.

Ще ми простиш ли за мислите, които изричах

без суета.

Ще ми простиш ли, че безкрайно те исках

и изгорях.

Ще ми простиш ли, че толкова много те мислех

и не спях.

Ще ми простиш ли, че не питах за нищо,

исках само да дам.

Ще ми простиш ли, че поднесох сърцето си

без свян.

Ще ми простиш ли, че отворих вратата

на всички мечти.

Ще ми простиш ли, че едва съществувах

и не дишах почти.

Ще ми простиш ли тази привързаност

и този мой грях,

ще ми простиш ли всяко мое „обичам те”

и „искам те пак”.

Ще ми простиш ли…

 

 

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Марина, благодаря, че ме навести Стел, прегръдка!
  • И как не...?! Та ти си му дала цялото си същество! Много хубав стих, Ади! Поздравления.
  • "Ще ми простиш ли тази привързаност
    и този мой грях,"

  • Илко, Ивон, Белла, поздрав по-лесно е, когато прощавам на другите, а на себе си... ще простя някой ден
Propuestas
: ??:??