12 ene 2005, 18:06

Ще можем ли? 

  Poesía
1074 0 1

Да те обичам -

май не стига!

Аз всеки ден греша

бездарно, глупаво и диво

и пак оная самота…

Да те обичам –

май не стига!

След споделеното

понякога се раждат планини…

Дали ще можем

да намерим сила

и стигнем до върха им

без да ни боли…?

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??