21 jun 2013, 16:28

Ще ни спасят крилете 

  Poesía » De amor
387 0 4

С очите чисти ме погледай -

във мене топъл поглед ти забий.

И като доктор ме прегледай,

и даже с думи нежни ме набий.

 

С ръцете искам да погалиш

от вчера необръснато лице

и мъжки бузи да запалиш

с - по женски - чувственото си перце.

 

Една целувка да оставиш

на моята пресъхнала уста.

Сърцето в длан да ми поставиш...

Води ме в несънувани места.

 

Кажи ми, мила, със делата,

че ти без мен не можеш нито миг.

И градовете, и селата

ще чуят радостен от мене вик.

 

И като риби без хрилете

ще спре дъхът ни в този божи час.

Тогаз ще ни спасят крилете,

израснали от любовта във нас!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??