23 jun 2015, 21:58

Ще остарееш 

  Poesía » De amor
640 0 1

Когато се отчаеш, залинееш

или тъга те навести.

Когато вече забравила си да се смееш

и мъка и старост тежат на немощни плещи.

 

Когато радостта на миналите дни изпепелява.

Когато горчивината те обземе.

Не се страхувай... Не съжалявай.

Смъртта от мен ще те отнеме.

 

А когато дойде време

душата ти към небесата да полети...

за мене

Вечна ще си Ти.

 

*********************************

Само си спомни...

Че там дето примигват старчески очи,

някога танцували са хиляди звезди.

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • " Само си спомни...
    Че там дето примигват старчески очи,
    някога танцували са хиляди звезди."
    Поздрав за творбата и хубав ден!
Propuestas
: ??:??