28 jul 2011, 22:27

Ще погаля 

  Poesía
979 0 4

                                На Оги

Ще погаля клепачите с устни,

вътре, в синята нощ.

Ще погаля косите ти с устни,

тихо, в тихата нощ.

 

Ще ти пея наум серенади –

подзвездни, испански сонети.

Ще заспя в тишината със цвете,

благодарен на всички планети.

 

Ще сънувам реки, водопади,

блестящи под слънцето риби.

Ще загребвам със шепи водата,

ще се смея на глас като вятър.

 

Ти после ще дойдеш във синьо.

С тъмносинята нощ ще ме будиш.

Аз ще галя клепачите с устни,

а ще гали косите ти утрото.

 

28 юли, 2011

 

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??