11 ago 2007, 14:34

Ще потърся мойто сърце 

  Poesía
450 0 1
       Ще потърся мойто сърце
 
 Изгонен от тебе,
 аз търся... другата...
 болка за мен.
 Уви, дълго ще търся,
 до безкрайния ден.
 
 И очаквано аз ще сравнявам
 всяка следваща среща...
 и винаги ще оставям пътека -
 от сърцето си нови парченца.
 
 И знайно пак ще пристигна
 при теб...
 в сълзите ще вникна,
 ще потърся мойто сърце...
 но... ти недей ме мисли,
 дори да не го намеря,
 ще ти дам последното,
 горящо в мене парче.
 
 10.08.2007   11:35

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??