Ще продължа напред,
Сякаш всичко е наред.
Сякаш не си ми разбил сърцето,
Сякаш не уби вътре в мен детето.
Сякаш животът е прекрасен,
Ще пея любимата си песен.
Ще танцувам като луда,
За да те вкарам във заблуда.
Че ми мина, че забравих,
Че от сърцето си те извадих.
Не може да съм с тебе вече,
Но винаги ще бъда твоето буболече.
Ще те обичам може би докрая,
Но тук не може, ще се видим в рая!
© Vqra Ilieva Todos los derechos reservados