12 ago 2011, 14:38

Ще простиш ли? 

  Poesía » De amor
865 1 9

 

 

 

Ще ми простиш ли,
че нахлух във дните ти
и във стихове ги преобърнах?
Ще ми простиш ли
нямото присъствие,
в което мълчаливо те долюбвах?
Ще ми простиш ли
думите греховни,
в които те възпях, макар и късно?
ще ми простиш ли,
че съм още твоя,
дори в живота ти да не присъствам?

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=-JffrjUWRzU

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??